ag@hav-hermansen.dk   |   +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Selvforkælelse

Er du til selvforkælelse? – Og hvad er selvforkælelse egentlig?

Jeg tænker, det kan udmønte sig på mange måder, men at essensen er, at vi gør noget godt for os selv. Når vi ønsker at forkæle andre, er det som oftest, fordi vi holder rigtig meget af dem og gerne vil vise det med en fysisk handling. Det er altså et udtryk for kærlighed, uanset om forkælelsen er med en stor eller lille ting. Så selvforkælelse er at vise kærlighed til os selv, vise os selv at vi fortjener noget godt og er noget værd.

En af mine selvforkælelser er at rejse og gerne til et smukt sted med søde mennesker, hvor jeg både kan slappe af, få nye indtryk, bruge kroppen og lære noget. Det lyder som en kursusrejse, ikke sandt? Dem har jeg også været på en del af i årenes løb. Og når der er noget, jeg selv har haft glæde af, vil jeg gerne give det videre til andre. Derfor har jeg bl.a. lavet kursusrejser til mit elskede Grækenland i over 20 år.

Så hvis du er til den samme form for selvforkælelse, er der stadig nogle få pladser tilbage på turen til Lesbos d. 1.-8. september. Du kan vælge mellem et mere luksuriøst hotel, end vi er vant til, lige ved en lille hyggelig strand og en god taverna, eller en lille pension med lejligheder med ægte græsk stemning i udkanten af Petra.

Hvis du ikke allerede har været inde på min hjemmeside, kan du læse mere om turen og se billeder her https://hav-hermansen.dk/graekenland/  – Og du kan ringe til mig på 40 10 37 54.

Så måske ses vi. Under alle omstændigheder ønsker jeg dig et rigtig dejligt forår.

Mange kærlige hilsner
Anne-Grete

 

En tidligere kursist skriver:
Kurset har bare været super godt – med en dejlig blanding af aktiviteter. .
Og Qigong er den bedste måde at starte dagen på. – Jeg har meget at “tage med hjem”.
Kærligst Pia