ag@hav-hermansen.dk   |   +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Gruppe

Er du interesseret i at deltage i en selvudviklingsgruppe med Anne-Grete? Så ring og hør nærmere på tlf. 39 63 68 54 (fastnet) eller send en mail til ag@hav-hermansen.dk

Gruppen mødes en hverdagsaften ca. 1 gang om måneden. Der arbejdes med drømme, coaching, meditation o.a. Det er en rigtig god måde at få vendt problemer i livet på og samtidig blive inspireret af andre til at komme videre.

 

 

Udtalelser fra deltagere:

Jeg har haft stort udbytte af at være med i selvudviklingsgruppe hos Anne-Grete. Det er meget givende at være sammen i en gruppe, da det meget tit (har jeg opdaget) er nogle af de samme problemer, vi som mennesker “slås med”. Det at opdage at man ikke er alene om at have de forskellige udfordringer, og at det ofte bunder i ens eget selvværd, har været meget lærerigt og healende for mig. Anne-Grete er dybt professionel, og kan med sin spørgsmål m.m. hurtigt finde frem til der hvor “skoen trykker”!

Glade hilsener
Mianne Andersen

 

Kære Anne-Grete.

Din gruppe, som jeg er med i, er som et lille hverdags-retreat, hvor vi sammen går på opdagelse i de problemstillinger, vi deltagere har med. Og det viser sig, at jeg altid kan relatere mig til de temaer, der kommer op hos de andre i gruppen. Det er dejligt at sige tingene højt og mærke styrken i, at det jeg vil arbejde med, følger vi op på igen næste gang. Jeg glæder mig hver gang til at sidde i din hyggelige stue og mærke roen og kærligheden, som spredes over os i løbet af aftenen. Vi er dér, hvor vi er hver især, og selv om jeg har arbejdet med mig selv i mange år, går jeg altid beriget og fornyet derfra, med nye indsigter om mig selv. Tak for det.

Knus Marie-Louise