ag@hav-hermansen.dk   |   +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Persondatapolitik

Fra den 25. maj 2018 skærpede EU kravene til, hvordan virksomheder bruger og behandler de data, de har om dig. De nye regler er lavet for at beskytte dig endnu bedre, når virksomheder håndterer dine personlige oplysninger.

Jeg, Anne-Grete Hav Hermansen, er ansvarlig for håndtering og behandling af dine personoplysninger. Jeg sikrer, at al behandling og håndtering af persondataoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Denne lovgivning er med til at sikre dine rettigheder ved opbevaring af personoplysninger som følge af kundeforhold til Alfa-Omega Instituttet og generelle oplysninger om, hvorledes jeg behandler dine personoplysninger i henhold til lovgivningen om beskyttelse af dit privatliv.

 

Sådan beskytter jeg dine personlige data

Jeg sikrer, at de personlige oplysninger, du deler med mig, kun benyttes til det aftalte formål.

Personlige data i form af oplysninger til journaler opbevares forsvarligt, og kun med dit samtykke.

De oplysninger, jeg er besiddelse af, er nogle du selv har givet mig, og som er relevante i forhold til din eventuelle problemstilling og coaching.

Alle dine oplysninger i forbindelse med terapi, coaching, kurser, uddannelser mv. deler jeg ikke med andre

 

Hvad bruger jeg dine data til

I forbindelse med coaching, kurser, uddannelser mv. skal jeg kunne kontakte dig, hvis der er behov for det.

 

Hvor længe gemmer jeg dine data

Jeg er regnskabsmæssigt forpligtet til at gemme dine bestillingsoplysninger i 5 år, herunder også fremsendte fakturaer.

 

Opbevaring kontakt- og helbredsoplysninger

Dine journalinformationer opbevares forsvarligt bag lås og opbevares i op til 5 år efter sidste session. Kun jeg har adgang til din journal og dine oplysninger.

Du har til hver en tid ret til at se, hvilke oplysninger jeg gemmer om dig, og du kan til hver en tid få en kopi af din journal, og du kan til hver en tid beslutte, at alle oplysninger om dig, bliver slettet.

 

Nyhedsbrev

Får du mit nyhedsbrev, så er det fordi, du på et tidspunkt selv har tilmeldt dig det eller sagt ja til at få det. Ønsker du ikke længere at modtage det, så kan du til hver en tid afmelde det.