ag@hav-hermansen.dk   |   +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Program for 2024

Du er meget velkommen til at deltage i selvudviklings-gruppe, parterapi, individuel terapi eller supervision (også via telefon, Skype o.l.) og eventuelt andre aktiviteter

Desuden kan jeg meget varmt anbefale turen til Grækenland i september.

Læs mere om det hele nedenfor og andre steder her på hjemmesiden. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive.

Hvis du kan samle en gruppe på 8-10 personer i dit eget hjem, på din arbejdsplads eller et andet sted, kommer jeg gerne til en aften med foredrag, øvelser og spørgsmål. Det kan fx være om drømmetydning, selvværd og selvtillid, spiritualitet, meditation, mindfulness, bliv leder i dit eget liv … (se under foredrag eller ring og hør nærmere)

 

Ønsker du at få mine nyhedsmails tilsendt, så tilmeld dig til dette. De bliver udsendt 2-4 gange om året med et tema og lidt nyt. I december 2020 var temaet “Smerte opstår, når vi har modstand på det, som ER”, i maj 2021 var det “Hvad får dit hjerte til at synge?” og i august handlede det om at være i et parforhold. Disse og nogle andre tidligere mails kan nu også ses her på hjemmesiden under kalenderen. Men det bedste er selvfølgelig at få dem tilsendt, lige når de er skrevet, inklusiv seneste nyt.

De bedste ønsker for den kommende tid.

Kærlige hilsner
Anne-Grete

 


GRUPPE:

Er du interesseret i at deltage i en selvudviklingsgruppe med Anne-Grete? Så ring og hør nærmere på 40 10 37 54 eller send en mail til ag@hav-hermansen.dk

Gruppen mødes en hverdagsaften ca. 1 gang om måneden. Der arbejdes med meditation, drømme, psykoterapi, coaching m.m. Det er en rigtig god måde at få vendt problemer i livet på og samtidig blive inspireret af andre til at komme videre.

Læs udtalelser fra deltagere her

 


INDIVIDUELLE AFTALER:

Er du interesseret i individuelle aftaler med coaching/udforsknings-dialoger, psykoterapi, drømmeanalyse, gestalt- og kropterapi, kunstterapi, visualisering og meditation (for enkeltpersoner og par), så ring og hør nærmere på 40 10 37 54 eller send en mail til ag@hav-hermansen.dk. Dialoger kan også laves pr. telefon, Skype o.l.

Der er også mulighed for private arrangementer med foredrag, kurser og grupper.

Læs udtalelser her

 


REJSE:

Grækenland: Energi, ro og næring til krop og sjæl
– med Qigong, meditation, mindfulness, naturterapi, vandreture i smuk natur m.m.

Bliv beriget med kursus og ferie på denne dejlige ø, der er med på Unescos verdens arvs liste.

D. 1.-8. september 2024


ao_stilhed

Anne-Grete Hav Hermansen har lavet kurser på Lesbos siden 2002 – med lidt forskelligt indhold.

Vi tager et år ad gangen og kan ikke garantere, hvornår det bliver sidste gang – så udskyd det ikke, hvis du overvejer at tage med.

Max 15 deltagere.

Dagene starter med Qigong øvelser ved havet, mens solen står op. Kurset indeholder desuden meditation, mindfulness / opmærksomhed i nuet, vandreture i stilhed i smuk natur, naturterapi, skyggesider, visualisering, grounding, chakraafbalancering, åndedrætsøvelser, opbyggende ritualer i hverdagen og bad i varmt mineralsk kildevand.

Desuden beskæftiger vi os med at slippe kontrol, have tillid, turde stå ved sig selv og lukke op for kærligheden til sig selv og til andre. Det er spiritualitet i praksis.

Nyd den særlige energi på Lesbos, hyggelige Petra, den dejlige græske mad, solen, vandet, samværet med de andre kursister og stunder alene, hvis du har lyst til det.

Kurserne laves i samarbejde med Qigong-instruktør Lise Ryt-Hansen. Desuden har vi samarbejdet med Hanne Beyer Iversen, der har boet på Lesbos siden 1995 og derfor kender steder, hvor turister ellers ikke kommer.


Alle aktiviteter er selvfølgelig frivillige, men de fleste bliver begejstrede for de lette livgivende og healende Qigong øvelser.

Er du interesseret, så se mere her på hjemmesiden eller ring og hør nærmere – og giv besked hurtigst muligt.

Læs mere her og se fotos fra turene

”Kære Anne-Grete. STOR TAK for en vidunderlig tur. Jeg blev i den grad ladet op af sol og din visdom, og det er ikke sidste gang, jeg skal til Lesbos. De bedste hilsner Charlotte”

Læs flere udtalelser

Tilmelding til kurserne i Grækenland på tlf. 40 10 37 54

eller på ag@hav-hermansen.dk