ag@hav-hermansen.dk   |   +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

En lille personlig hilsen om Corona m.m.

Kære modtager af min nyhedsmail.
 
Jeg håber, du er kommet godt igennem foråret og sommeren, som i større eller mindre grad har været præget af corona.
 
Coronakrisen har budt på mange nye ting – nye udfordringer, nye løsninger, nye måder at være sammen på, nye fællesskaber. For nogen har der også været opblussen af følelser som angst, ensomhed, afmagt, håbløshed, vrede, sorg. Men der har også været ting, som vi måske ikke engang var klar over, at vi savnede – ro, fordybelse, ture i naturen, stilhed, nærvær …
Som et gammelt ordsprog siger: Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.
 
Jeg holder meget af mit arbejde og mine andre aktiviteter (bl.a. gospelkor og gymnastik), men jeg må også indrømme, at jeg nød at have en tom kalender i ugevis i foråret og i stedet hygge mig med havearbejde – komme helt ned i gear og tage en dag ad gangen.
 
De fleste af os er vant til at planlægge ting og regne med, at det vi planlægger i rimelig grad bliver til virkelighed. Det giver os en følelse af kontrol, som især vores lille ego er vældig glad for. Men i corona-tiden har vi alle lært, at planlægning og kontrol ikke er størrelser vi kan regne med. Vi må i stedet forholde os åbne og afventende og se hvad livet bringer. Og det er måske slet ikke så tosset endda.
 
Hvis du ikke allerede har tænkt over det, vil jeg invitere dig til at se nærmere på, hvad du har lært i de forløbne måneder – om dig selv, om andre, om verden og om livet.  🙂
 
Jeg havde jo selv planlagt to kursus-rejser til Lesbos i juni og september, og jeg håbede til det sidste, at det ville lykkes at komme af sted. Men de blev desværre begge aflyst. Først fordi Grækenland ikke ville have turister til øerne før d.1.7. (Grækenland har fra starten været meget restriktive og hele tiden haft en lavere smitterate end os og de fleste andre lande.) Og dernæst aflyste Spies alle fly til Lesbos i resten af sæsonen for at spare. Så nu er begge kurser udskudt til næste år. Og så må vi bare håbe det bedste.
 
Som et plaster på såret har en kursist, en veninde, min kæreste og jeg besluttet at tage til Lesbos på ferie her i september med rutefly over Athen. Jeg glæder mig men tager det først for givet, når vi står dernede.  🙂
 
Du hører fra mig igen senere på året, nu hvor jeg er kommet lidt i omdrejninger igen. Skulle du få lyst til at være med i en selvudviklingsgruppe en gang om måneden eller få en individuel session, er du meget velkommen. Du kan læse mere her https://hav-hermansen.dk/program/ og andre steder på hjemmesiden. Du kan også ringe eller skrive på 40 10 37 54 eller ag@hav-hermansen.dk
 
Må sundhed, glæde og udvikling præge dit efterår.
 
Mange varme hilsner
Anne-Grete