ag@hav-hermansen.dk   |   +45 40 10 37 54
Alfa-Omega Instituttet v/ Anne-Grete Hav Hermansen

Inspirationskilder i mit arbejde

Kropsbevidsthed og kropsterapi: Mærke og lytte til kroppen og åndedrættet, få nærvær og jordforbindelse, få kontakt med gamle oplevelser, som kroppen husker.

Gestaltterapi: Mærke følelserne, være i nu’et, afslutte gamle uafsluttede situationer, sætte grænser, tage ansvar for sit liv, få “jeg-styrke”, sige hvad du vil have.

Drømmeanalyse: Lytte til drømmene og deres budskaber fra dit eget ubevidste (en guldgrube af informationer), se på dine skyggesider og dine skjulte ressourcer og tage begge dele til dig, få balance mellem den feminine og den maskuline side i dig selv, få kontakt med arketyperne, Selvet og din indre visdom.

Kunstterapi: Få kontakt med det indre barn og den indre partner, det kreative, skabende, legende, værende, få selvtillid, selvværdsfølelse og glæde i den ydre skabende proces og indsigt i dine ubevidste sider.

Option-proces og -dialog: Se alt i livet som udfordringer, muligheder og gaver, opdage dine ubevidste holdninger og overbevisninger (“beliefs”), og ændre dem hvis du vil, vide at du er din egen ekspert, og opdage hvad der er rigtigt for dig, erfare at total accept og kærlighed åbner lukkede døre og kan hele alt.

Visualisering: Bruge din indre skabende kraft, hvor alt kan lade sig gøre, til at befordre din udvikling, og til heling af både fysiske og psykiske ubalancer.

Meditation og opmærksomhed (mindfulness): Stoppe tankernes strøm, være i nu’et, opleve stilhed, lytte, mærke den indre kilde af glæde og velvære, visdom, skønhed og kærlighed.

Kinesiologi: Vores krop ved ofte mere end vores hoved, bl.a. når det drejer sig om, hvad der er godt for os. Det benytter vi os af, når vi tester kinesiologisk.

Den åndelige dimension: Vide og fornemme at vi alle er ét og ét med hele universet, at guddommelig energi, bevidsthed og kærlighed gennemstrømmer alt og kan helbrede alt, at der altid er vejledning, hjælp og støtte at hente herfra i vores liv og udviklingsproces, hvis vi ønsker det, – og vi derfor kan føle tillid og tryghed.

Læs mere om de enkelte terapiformer under Terapi m.m.